16 de jul. 2017

Laura i Joan al campionat d'Espanya Absolut

El passat cap de setmana es va celebrar a Salamanca el Campionat. d'Espanya absolut i el Ct. d'Espanya Júnior. Els nostres arquers Laura i en Joan, han participat en estos campionats amb un balanç molt positiu: Joan va obtenir el novè lloc en absolut i el lloc 24 en júnior, Laura que era la seva primera participació en campionats d'aquesta categoria, va aconseguir el lloc 17 en absolut i també el lloc 17 en júnior després de perdre el desempat que li hauria donat pas a la fase d'eliminatòries.
Per equips, Laura va disputar el Campionat. d'Espanya de Comunitats Autònomes al costat de Nerea i Yolanda del club Almussafes. Per la seva banda Joan va disputar el campionat en equips mixtes al costat de Nerea i va obtenir el quart lloc en equips júnior al costat d'Héctor i Daniel.
La pluja, el vent i el fred van caracteritzar l'inici de la competició, que aviat es va convertir en calor a la fase final de la competició, però això no desanimà als nostres esportistes.
Des d'aquí felicitem a tots dos arquers i els animem a seguir treballant dur. Ara toca preparar el pròxim Campionat. d'Espanya que d'aquí a dues setmanes se celebrarà a Galícia.