7 de jul. 2018

La gala de l’esport a la Pobla


No podem estar més contents. Totes les candidatures que hem presentat enguany a la gala de l’Esport de la Pobla han resultat guanyadores.

Les nostres esportistes, Vera Martinez i Sara Mena, en la modalitat de millor esportista en edat escolar. I Laura Warmuz, com a millor esportista femenina de l’any. No podem estar més satisfets.

Donem les gràcies a l’Ajuntament de la Pobla i al Consell de l’esport, perquè treballar en un club esportiu requerix moltes hores de dedicació, totalment altruista, i amb l’esperança de que la gent faça esport, i especialmente en el nostre cas, amb la ilusió de fer una cantera important en un esport envellit i masculinitzat. Estos reconeiximents ens servixen com a medicina per a combatre les dificultats que dia a dia trobem a l’hora de fomentar un esport que és olímpic, quasi res!, però que no sempre és reconegut per la gent.

És molt emocionant vore com families completes fan esport juntes a la linia de tir, com ve gent matxacada d’altres esports on solament guanya una persona després de que els esportistes hagen donat el millor de la seua energia entrenant. Al tir amb arc troben la disciplina i la cultura de l’esforç com mai haveren pensat, la manera de trobar-se amb sí mateixos, de fer amistat, i de fer club.
Novament gràcies a l’Ajuntament per una velada tant amena, i a la regidora Iris, per atendren’s sempre que cal.