14 de nov. 2016

Arc Calderona: segona tirada de Lliga a la Pobla de VallbonaPareixia una utopia però està a punt de fer-se realitat. I és que quan hi ha ganes, ilusió i voluntat de treballar, tot és possible. I gràcies a tots eixos ingredients, anem a pel segon repte que es va plantejar inicialment el nostre Club i la seua Junta Directiva: fer que la Pobla de Vallbona formara part del circuit de pobles involucrats en el foment i la difusió de l'esport del tir amb arc.

El proper 4 de desembre anem a tindre l'oportunitat de rebre en casa, en la nostra casa, a tots els amics del món del Tir amb Arc de València i Castelló. Amb molt d'esforç, i amb l'encomiable ajuda de l'Ajuntament i de la seua Delegació d'Esports, anem a celebrar a la Pobla de Vallbona la segona tirada de la VII Lliga València-Castelló de Sala.

El lloc de la tirada serà el Pabelló Esportiu Municipal, al carrer de València, s/n, aproximadament a l'altura del número 75 (Coordenades:  39.590613, -0.544735). Cal agafar l'eixida 17B de l'autovia d'Ademús. Per primera vegada, este espai esportiu de la Pobla rebrà una tirada d'arc. Un esdeveniment que esperem que tinga una bona acollida pel els veins del poble. Els convidem a tots a que vinguen a disfrutar d l'espectacle. Segur que molts d'ells s'aficionaran.

Ja està disponible la web per a inscrire's a este event, en el que participaran un màxim de 72 arquers. Homens i dones, de totes les edats, categories i modalitats esportives, junts en la linia de tir, disfrutant de la jornada.

Aprofitem per a recordar a les persones assistents a la tirada que la cafeteria del Centre Esportiu l'Argila oferix el servei de comanda d'entrepans a primera hora del matí, i entrega en la propia sala de tir al descans de la tirada, per a que els esportistes puguen carregar bateries per a la segona part de la tirada. El telèfon de contacte és el 610 41 40 14.

L'horari estimat per a la jornada és:

PROGRAMA:
8:30 Concentració d'arquers.
9:00 Tandas d'escalfament.
9:30 Primera serie.
11:00 Descans.
11:15 Segona serie.