30 d’oct. 2016

Laura Warmutz i Arc Calderona viatgen a Mèxic



L'arquera Laura Warmuz, integrant del Club de Tir amb Arc Calderona de la Pobla de Vallbona, i actual Campiona d'Espanya amb sols 14 anys, viatjarà a Tijuana, Mèxic, el proper mes de novembre, formant part de l'equip espanyol que participarà a la Copa Baixa Califòrnia de Tir amb Arc.

Aquesta competició reuneix arquers/es de diverses nacionalitats, d'edats compreses entre els 11 i 19 anys. La competició, que tindrà lloc al Centre d'Alt Rendiment de Tijuana entre els dies 10 i 14 de novembre, consistirà en una Sèrie Fita 1440, en la que dispararan 36 fletxes a les distàncies de 60, 50, 40 i 30 metres, i una Sèrie Olímpica de 72 fletxes a la distància de 60 m.

La seva participació com a integrant del combinat espanyol, és gràcies a l'excel·lent temporada de la Laura, en la que va aconseguir proclamar-se Campiona d'Espanya el passat mes de juliol a Salamanca. 

Laura és una de la grans promeses del tir amb arc, i prova d'això és la seva inclusió en el pla nacional de tecnificació esportiva de la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc que va tenir lloc el passat mes de setembre a les instal·lacions de COE a Madrid.

Laura prepara les seves pròximes competicions en el nou Club Arc Calderona de la Pobla de Vallbona, on entrena amb la resta d'alumnes de l'escola de tir, a les instal·lacions cedides per l'Ajuntament de la Pobla al complex esportiu del Mas de Tous.


Des d'estes línies li desitgem el millor en els seus propers compromisos, SORT LAURA!!!