16 d’oct. 2016

La Federació Valenciana de Tir amb Arc prepara als nostres alumnes


Este cap de setmana ha segut espacial per a alguns dels nostres alumnes: la Federació Valenciana de Tir amb Arc els ha convidat a l'última tecnificació de les 4 que executa cada temporada. Algun d'ells solament fa poques setmanes  que practiquen el tir amb arc, però això no és un inconvenient per a que la Federació confie en ells.


Les tecnificacions formen part del programa de formació de la Federació Valenciana del Tir amb Arc, que aposta pels jovens valencians, que tans èxits han conseguit en els ultims anys. 

Des del dissabte pel matí fins al diumenge a migdia, han estat junts xicx i xiques, des del 7 fins als 18 anys, de diferents clubs: Arc Quart, Club te tir amb arc de Sant Vicent del Raspeig, Club de tir amb arc d'Almussafes, Club de tir amb arc Carraixet i Arc Calderona de la Pobla de Vallbona.


En total han segut 12 els alumnes d'Arc Calderona que han assistit a la tecnificació, impartida per tècnics de la Federació, a les instalacions esportives del complex educatiu de Xest, on la Federació Valenciana ha aconseguit un espai per a desenvolupar estes activitats.

En acabar, tots han coincidit en 3 coses: han aprés molt, s'ho han passat molt bé, i estan molt cansats.