29 de des. 2016

MercArc Calderona: el primer mercat de segona ma de productes del tir amb arc


És habitual que, quan comences a practicar el tir amb arc, no vullgues comprar-te un arc especialment bo. Moltes persones preferixen buscar productes de segona mà. Tots tirem mà de contactes, coneguts del club. Però a nivell local de vegades costa trobar el producte que busques.

El 15 de gener el món del tir amb arc de València i Castelló es reuniran de nou a la Pobla de Vallbona al Campionat provincial València Castelló. Una cita a la que solen acudir esportistes veterans i recien iniciats. Una oportunitat ideal per a que  els primer es desprenguen d'eixos productes que fa temps que tenen guardats a l'armari, fugint de les amenaces de la parella de tirar eixos trastos al fem. I una oportunitat per a que els segons troben eixe cos, eixes pales, eixe visor que necessiten, i a bon preu.

Arc Calderona oferix un espai per a exposar els productes. La venda la realitzarà directament la persona propietaria amb la compradora. El nostre club no obté cap benefici. Si al finalitzar la jornada ningú s'ha interessat pel producte, simplement s'arreplega i cap a casa de nou.

A continuació us deuxem un document amb les condicions per a participar en MerCarc, i la fitxa que cal cumplimentar per a poder exposar el material.

Esperem i dessitgem que trobeu allò que busqueu, i pugau vendre allò que ja no voleu !!!!!!