6 de gen. 2017

Arc Calderona: s'acosta el campionat provincial sala Valencia-Castelló 2017


Estimats amics del món del tir amb arc: acabem d'estrenar l'any 2017 i ja estem en marxa de nou. Vos recordem que el proper diumenge dia 15 de gener, a les 8 del matí, celebrarem al Pavelló Esportiu Municipal de la Pobla de Vallbona el Campionat Provincial de Sala València-Castelló de Tir amb Arc. El Club de Tir amb Arc Calderona s’encarrega de la organització de l’event, intentant que tota la gent que participe en la competició, i el públic que vaja a disfrutar-la, es trobe com a sa casa.

Recordem que les inscripcions están obertes fins al diumenge 8/01/2017. Pots inscriure’t a https://www.avaibooksports.com/inscripcion/index.php?id=4330
El mateix dia i al mateix lloc farem el Primer Campionar Escolar, per a aquelles personetes que encara no volen participar al provincial, però que necessiten l’emoció de tirar junt als més veterans. Hi haurà premi per a tots els participants.

I per últim, per als que volen desfer-se del arcs que ja no gasten, i per als que volen comprar el seu primer equipament, tindrem a les instalacions la primera edició de MercArcCalderona. Un mercat de compra-venta de productes relacionats amb el tir amb arc, per a que venedors i compradors estiguen en contacte. Podeu vore les condicions de MercArc a la web del club.

Cal agraïr públicamt la colaboració de l'Ajuntament de la Pobla, que ens cedix l'ús del Pavelló esportiu municipal per a este event. I també a Caixa Popular, la caixa amb la que treballem, i que patrocina la tirada i ens ha oferit alguns detalls per als arquers. 


Tres events en un mateix dia i lloc. Us esperem a la Pobla !!