1 de març 2017

Tecnificació de la FTACV per als alumnes d'Arc Calderona


Els dies 25, 25 i 26 de març els alumnes de l'escola esportiva de tir amb arc van ser convocats per la Federació de Tir amb Arc de la Comunitat Valenciana a una tecnificació a les instalacions del complex educatiu de Xest. 

Els nostre alumnes van tindre com a entrenador principal a David Calleja, component de l'equip olímpic espanyol. david és un colaborador habitual de la Federació, i conegut per tots els arquers valencians que aprofiten les tecnificacions per a millorar la seua tècnica,

També va acudir com a entrenador Manolo Candela, esportista paralímpic en molts Jocs Olímpics (Atlanta 96, Sidney 2000, Atenas 2004 y Pequin 2008, donde consiguió el 8º puesto. Medalla de Oro en el Campeonato europeo de 2008Atlanta 96, Sidney 2000, Atenas 2004 y Pequin 2008, donde consiguió el 8º puesto. Medalla de Oro en el Campeonato europeo de 2008), i membre de l'equip directiu de la Federació. Una gran persona, un gran esportista, i un magnífic exemple per a grans i menuts.

Els alumnes van passar tot el cap de setmana a les instalacions de Xest, on van residir en règim d'internat. Molt de traball, moltes bones experièncias, i molt d'aprenentatge. Però al final, diumenge a la vesprà, tots morts de cansament. Així és el tir amb arc. Qui pense que no es treballa, que vinga i ho prove.