31 de maig 2017

Nous tiradors a Arc Calderona, lliga aire lliure


Este passat cap de setmana Arc Calderona ha participat en la 4ª tirada de lliga d'aire Lliure al Club esportiu de tir amb arc de Quart de Poblet.


Hem tingut sort i no ha fet aire, ni massa calor, i per tant, els nostres esportistes han pogut tirar sense que les condicions climatològiques els afectaren massa.


I què ha segut el més interessant de la jornada? Que quatre dels arquers del club s'han estrenat en el circuit de la lliga, i per tant, ja tenim a set persones competint en la lliga València-Castelló. Hugo, Toni, David i Adrian han pogut participar per fi en una tirada, després de treballar molt des d'octubre que van entrar al club, i de convéncer al seu entrenador de que podien fer-ho, i podien fer-ho molt bé. I així ha segut. Tots amb el seu arc nou, amb molts nervis continguts, i amb una ilusió que ens van transmitir a tots. Un dia molt especial.

I com ja és habitual, també hi vas assistir a la tirada les nostres campiones, Vera, Teresa i Laura. Tres arqueres consolidades que han estat defenent els colors del club durant tota la lliga, i que al final de temporada segur que recullen els fruits del seu treball.

Gràcies a Arc Quart per la seua acollida i felicitats per la bona organització de la jornada.