16 de juny 2017

Jornada divulgativa a l'IES de San Antonio

Novament visitem unes instalacions escolars per a que la gent conega el nostre esport. Avuí estem en el IES San Antonio de Benajeber, celebrant el final de curs. Amb moltes activitats, entre les que no podia faltar el tir amb arc.
Un dels principals valors d'Arc Calderona és la difusió del tir amb arc a tots els colectius de totes les edats, Però he de dir que les xiques i xics de 12 als 18 anys ens atrauen molt. Hi ha moltes personetes que a estes edats necessiten alguna motivació especial que els enganxe, i que alhora els aille d'altres influències poc sanes. I ahí és on entrem nosaltres. Tenim unes quantes figures al club, entre els que estan David i Adrian, els protagonistes d'avuí, que demostren un entusiasme pel tir amb arc envejable. Ojalà s'apunten al club molts xics i xiques com ells, perquè ells seran qui dirigixquen el club en pocs anys. I ho faran molt bé.
Moltes gràcies a l'IES de San Antonio, per convidar-nos a participar en la jornada. A la seua directora, i al coordinador de l'event, Sergio, per confiar en el nostre club, i en els seus alumnes David i Adian. Estarem a la seua disposició sempre que ens necessiten.
I animem a tots els col·legis i instituts de la zona a organitzar jornades esportives divulgatives. Si ens necessiteu, contacteu-nos i allí estarem.